Over ons

Carcleaning Vrijs

Professioneel autopoetsbedrijf voor personen en bedrijven

Carcleaning Vrijs in ‘s-Heerenberg is een modern bedrijf waar je terecht kunt voor het wassen, reconditioneren en detailen van jouw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen, oldtimer, boot en/of caravan. Wij staan voor service, vakmanschap en kwaliteit.

  • Meerdere services voor een goede prijs
  • Gebruik van biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten
  • Betaal jouw carcleaning veilig en snel
  • Getraind en vakbekwaam personeel

Onze dienstverlening

Detailing
Wil jij jouw auto weer als nieuw laten blinken? Wij bieden de juiste behandeling om jouw voertuig weer in optimale staat te brengen. Zorg ervoor dat jouw auto ook weer in topconditie komt!
Droogijsreiniging
Droogijsreiniging is een effectieve manier van schoonmaken. Hiermee wordt hardnekkig vuil, zoals olie, vet en was, verwijderd, zonder dat hier on-vriendelijke chemicaliën voor nodig zijn.
Lakpantsering
Een lakpantser beschermd jouw voertuig – na reiniging – tegen vuil, maar ook tegen extreme weersomstandigheden en de invloed van uv-straling. Het herstelt de kleur en glans van de lak.

Onze service

Carcleaning Vrijs biedt een unieke handwas service. Al onze betrouwbare medewerkers gaan zorgvuldig met jouw voertuig om.

Met de hand wassen & drogen
Persoonlijke aandacht
Flexibel en snel

Wie zijn wij?

Maak kennis met onze vakmensen

Die passie die jij voor jouw auto hebt, delen wij. Het schoonmaken en reinigen van jouw auto zien wij niet als iets dat moet, maar als een passie.

Patrick Buiting
Patrick Buiting
Bedrijfsleider