Diensten

Onze dienstverlening

Jouw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen, oldtimer, boot en/of caravan wassen, reconditioneren of detailen? Wij zijn jouw partner!

Detailing

Wil jij jouw auto weer als nieuw laten blinken? Wij bieden de juiste behandeling om jouw voertuig weer in optimale staat te brengen. Zorg ervoor dat jouw auto ook weer in topconditie komt!

Droogijsreiniging

Droogijsreiniging is een effectieve manier van schoonmaken. Hiermee wordt hardnekkig vuil, zoals olie, vet en was, verwijderd, zonder dat hier on-vriendelijke chemicaliën voor nodig zijn.

Lakpantsering

Een lakpantser beschermd jouw voertuig – na reiniging – tegen vuil, maar ook tegen extreme weersomstandigheden en de invloed van uv-straling. Het herstelt de kleur en glans van de lak.

Waarom je voor ons kiest

Omdat wij net zoveel liefde voor jouw voertuig hebben als jij dat hebt!
Wij zijn de specialist op het gebied van reinigen en poetsen van voertuigen voor bedrijven en particulieren. Het detailen van jouw auto of bedrijfswagen zien wij niet als iets dat moet, maar als een passie. Want ieder voertuig heeft een uitstraling, en wij zorgen er graag voor dat die uitstraling optimaal naar voren komt.

 

En wij gebruiken alleen de beste middelen om jouw voertuig weer te laten blinken als een echt showroommodel!

Ons team

Passie voor glimmende voertuigen!

Carcleaning Vrijs biedt jou een unieke handwas service aan. Jouw voertuig wordt volledig met de hand gewassen en gedroogd. Hierdoor voorkomen we krassen wat bij wasstraten (carwash) vaak kan voorkomen.

Daarbij pakken wij met deze handwas elk deel van je voertuig zorgvuldig mee.